Soorten festivals: een uitgebreide gids: editie 2021

Dus je denkt eraan om dit jaar naar een festival te gaan. Je hebt gehoord van Coachella, Burning Man, SXSW, Bonnaroo en meer. Maar met zo veel festivals die er zijn, hoe weet je welke het beste voor jou is? Nou, wees niet bang! Deze blogpost is er om je te helpen. Je vindt informatie over alle populaire festivals in de Verenigde Staten, inclusief hun locatie, wanneer ze plaatsvinden, waar ze het meest bekend om staan ​​en meer. Dus, ben je klaar om je perfecte festival te vinden? Laten we beginnen!

Wat is een feest?

Een feest is een bijeenkomst van mensen die door een gastheer zijn uitgenodigd voor gezelligheid, conversatie, recreatie of als onderdeel van een festival of andere herdenking van een speciale gelegenheid. Feesten zullen meestal eten en drinken bevatten, en vaak ook muziek en dans.

Soorten festivals

Er zijn veel verschillende soorten festivals. Het type festival dat je wilt bezoeken, hangt af van het type persoon dat je bent. Sommige mensen houden van de opwinding van muziekfestivals, terwijl anderen zich graag verkleden en een cosplayconventie bijwonen. Anderen gaan graag de natuur in tijdens een kampeerfestival. Misschien wilt u een sportevenement of een kunstfestival bijwonen. Het maakt niet uit wat je leuk vindt, er is een festival voor jou!

Locatie

Een festival kan zowat overal gehouden worden, maar de locatie wordt vaak bepaald door het type festival. Een openluchtmuziekfestival kan bijvoorbeeld worden gehouden in een park of strand, terwijl een barbecuefestival in een openbaar park kan worden gehouden. Een buitensportevenement kan worden gehouden in een openbaar park, terwijl een binnensportevenement in een stadion kan worden gehouden.

Wanneer vinden deze festivals plaats?

Een festival kan op elk moment van het jaar plaatsvinden, maar veel populaire festivals vinden plaats tijdens de zomermaanden. Zo wordt in april het muziekfestival Coachella gehouden en in augustus het festival Burning Man. Daarnaast wordt in maart het South by Southwest (SXSW) festival gehouden en in juni het Bonnaroo muziekfestival.

wat je kan doen op een festival

Op een festival kun je van alles doen! Op een muziekfestival kun je naar livemuziek luisteren, dansen en plezier maken met je vrienden. Als je naar een cosplay-conventie gaat, kun je tijd besteden aan het kijken naar de kostuums van andere mensen, winkelen voor je eigen kostuum of zelfs jezelf cosplayen. Als je naar een kampeerfestival gaat, kun je ook echt kamperen! Als je naar een sportevenement gaat, kun je de wedstrijd bekijken en je favoriete team aanmoedigen. En natuurlijk, als je naar een kunstfestival gaat, kun je genieten van kunst en interactie hebben met andere artiesten. Je kan ook drugs nemen pas wel op voor een drugsverslaving.