Een visgraat vloer is niet zomaar mooi!

Een visgraat vloer van laminaatenparket.nl is niet zomaar een mooie vloer. Een visgraat vloer is modern en klassiek, strak en romantisch, industrieel en minimalistisch tegelijk. Je kunt een visgraat vloer in ieder interieur gebruiken. Wanneer je eens gaat kijken bij Houten Vloeren Amsterdam zie je dat de mogelijkheden haast onbeperkt zijn. Ligt Amsterdam niet op je route? Dan kun je ook terecht in één van de andere 7 winkels. Of online natuurlijk. Je vindt op de website alle informatie die je nodig kunt hebben en je kunt hier ook de complete vloer bestellen. De kerstvakantie is een mooie tijd om aan je nieuwe vloer te werken!

Een visgraat vloer vergt wat planning

We hebben (bijna) allemaal wel eens een laminaatvloer gelegd of gezien dat deze werd gelegd. Het leggen van een gewone laminaatvloer is niet heel moeilijk. Natuurlijk moet je wel heel secuur werken en kunnen omgaan met gereedschap. Ook is het belangrijk dat je voor je laminaat gaat bestellen goed het oppervlakte van de kamer meet waar het laminaat moet komen te liggen. In het geval van een visgraat vloer gaat de voorbereiding wat verder. Zo moet je rekening houden met meer verloren materiaal dan bij een rechte laminaatvloer. Je hebt dus meer pakken laminaat nodig dan wanneer je voor een rechte vloer gaat.

Ga je de vloer zelf leggen?

Het is goed te doen om een laminaatvloer in visgraatmotief te leggen. Je kunt hierover online veel filmpjes vinden. Neem vooral de tijd om deze te bekijken en ervan te leren. De volgende stap is dan om een heel handige vriend(in) uit te nodigen en samen aan de gang te gaan. Zorg dat je niets anders op de planning hebt en dat je ruim de tijd kunt nemen om deze puzzel te maken. Want daar lijkt het wel op!

Of besteed je het uit?

Heb je geen zin in gedoe of ben je gewoon niet zo handig? Dan is het natuurlijk een optie om de specialisten uit te nodigen om jouw vloer te leggen. Ook dit kun je online regelen. Hou er wel rekening mee dat het leggen van een visgraat vloer in corona-tijd wat langer kan duren. Iedereen heeft te maken met de huidige maatregelen en dat zorgt voor een volle agenda bij de vloerenleggers. Het kan zeker de moeite waard zijn om te wachten op de professionals. Deze mensen leggen vloeren in alle motieven en met alle materialen. Ook hebben zij altijd het juiste gereedschap.