Een schade letsel advocaat is er voor jou!

We weten allemaal dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Soms gebeuren nare dingen, zonder dat je daar ook maar iets aan kunt doen. Je bent, bijvoorbeeld, op visite bij je tante. Die tante heeft een hondje dat erg lief is. Jij aait het hondje en ineens, uit het niets, zet hij zijn tanden in jouw hand. Nu loopt dat in veruit de meeste gevallen met een sisser af. Een kwestie van goed uitspoelen onder stromend water en aan de lucht laten drogen. Maar wat nu als jij door die hondenbeet (tijdelijk) niet meer aan het werk kunt? Als je inkomsten misloopt of zelfs geopereerd moet worden omdat de beet dieper was dan je had gedacht? Dan ben je een stuk verder van huis. Het is dan mogelijk om een schade letsel advocaat in te schakelen.

Een schade letsel advocaat inschakelen tegen mijn tante?

Het lijkt wat cru om een schade letsel advocaat in te schakelen tegen je tante. Dat mensje is waarschijnlijk net zo geschrokken als jij! Maar je zet eigenlijk een schade letsel advocaat in om de verzekering van je tante ervan te overtuigen dat een bedrag aan letselschade wel gewenst is. Je tante is immers gewoon verzekerd. Zonder een schade letsel advocaat kost het hele proces je vooral veel tijd en energie. En deze zaken kun je zelf wel heel goed gebruiken bij je herstel.

Wat zijn de kosten voor zo'n advocaat?

Jij hoeft je geen zorgen te maken over de kosten van een schade letsel advocaat. Deze verhaalt behalve jouw letselschade vergoeding ook de vergoeding waaruit hij betaald wordt. Een schade letsel advocaat is altijd dichtbij: zo kun je gebruik maken van de Letselschade Advocaat Rotterdam of van een letselschade advocaat dichter bij jou in de buurt. Je claim wordt al snel in behandeling genomen en jij kunt je focussen op wat voor jouw herstel belangrijk is.

Dat klinkt nogal Amerikaans!

Het inschakelen van een letselschade advocaat is in Nederland bij wet geregeld. Je zult dan ook nooit rijk worden van de vergoeding die je ontvangt. Dit is een groot verschil met de Amerikaanse praktijken waar je nog wel eens over hoort of leest. Je kunt in Nederland alleen aanspaak maken op de gederfde inkomsten bij (tijdelijke) arbeidsongeschiktheid en op de kosten die je moet maken om verder te kunnen met je leven en te werken aan je herstel. Je krijgt dus geen groot bedrag dat je zomaar kunt besteden.