Met schoenen van Van Arendonk werk je aan je goede voornemen

Het is alweer bijna 2022. De tijd gaat snel! En dus wordt het tijd om aan je goede voornemens te gaan denken. De kans is groot dat één van jouw voornemens gaat over meer bewegen en meer naar buiten gaan. En dus heb je nieuwe schoenen nodig. Ik bedoel, je moet er wel een beetje stylisch bijlopen tijdens het werken aan je goede voornemen. Maar hoe kom je nu, in deze tijd van lockdown, weer aan goede nieuwe sneakers zoals bijvoorbeeld Veja sneakers dames? Door deze online te bestellen bij Van Arendonk natuurlijk! Je hebt het perfecte paar sneakers dan al snel in huis. Op tijd om op 1 januari direct te beginnen met wandelen of zelfs hardlopen!

Van Arendonk is er voor alle schoenen

De kans is maar klein dat jij tijdens oud en nieuw een feestje hebt. Ook alle kerstborrels op het werk en bij de verschillende verenigingen zijn afgelast. De kans dat je nog even last minute moet shoppen voor mooie pumps of feestelijke laarsjes. Maar dat je niet móét wil niet zeggen dat het niet mág! Je kunt bij Van Arendonk heerlijk online shoppen en zo het nieuwe jaar goed binnenstappen. Want dat je oud en nieuw in familiekring viert, wil niet zeggen dat je geen mooie schoenen aan kunt trekken, toch?

Ook shoppen voor je partner doe je online

Je in je eentje aan je goede voornemen om meer buiten te bewegen houden valt nog lang niet mee. Het is dus slim om je partner mee te nemen. Dat is niet alleen gezelliger, het is ook als stok achter de deur wel zo prettig. Je loopt samen. Maar dan heeft je partner dus ook nieuwe schoenen nodig. Bij Van Arendonk shop je schoenen in alle soorten en maten. Dus ook sneakers voor je mannelijke of vrouwelijke partner. Zo kunnen jullie samen stylish aan de wandel!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Nieuwsbrieven zijn over het algemeen niet heel interessant. Maar die van Van Arendonk is een echte aanrader. Je bent dankzij de nieuwsbrief van Van Arendonk altijd op de hoogte van de nieuwste trends en natuurlijk van de sales. Je kunt kiezen uit een nieuwsbrief voor mannen of een nieuwsbrief voor vrouwen. Zo krijg je geen informatie waar je niets mee kunt of wilt. En, ook niet onbelangrijk, door je in te schrijven voor de nieuwsbrief van Van Arendonk maak je ook nog eens kans op maar liefst € 150,00 shoptegoed!