Manieren van een haartransplantatie

Op het moment dat je onzeker bent over je haar, kan het soms mogelijk zijn om een haartransplantatie te doen. Dit gebeurt vooral als je te maken hebt met kale plekken. Dit kan namelijk erg vervelend zijn om last van te hebben. Als je een haartransplantatie wilt doen, zijn er echter verschillende manieren waarop je dit kunt doen.

De DHI methode

Voor een haartransplantatie kiezen veel mensen vaak voor de DHI methode. Dit wordt ook wel de Direct Hair Implantation genoemd. Hierbij worden de haren direct vanuit het donorgebied in het ontvangstgebied geplaatst. Hierdoor blijven de haarzakjes niet meer dan twee minuten buiten de bloeddorstroom. Dit heeft andere haartransplantatie kosten dan de volgende methode.

Als haarzakjes lang buiten de bloeddorstroom blijven, is de kans groot dat deze zwak worden. Hierdoor kun je alsnog last krijgen van uitvallend haar. Bij de DHI methode heb je hier niet mee te maken. Hierom kiezen veel mensen voor de DHI methode. In vergelijking met andere methodes is dit ook een iets duurdere methode om voor te gaan. Echter is dit meestal wel effectief.

Een voordeel van de DHI methode is dat je hierbij je hoofd niet hoeft te scheren. Bij andere methodes is dit wel het geval. Als je dit niet wilt doen, kun je het beste voor een DHI methode gaan. Hierbij kies je vaak voor een haartransplantatie Istanbul. Dit komt omdat ze hier goede haartransplantaties aan bieden.

FUE methode

Als je voor een haarimplantatie Turkije gaat, is het ook mogelijk om voor de FUE methode te gaan. De FUE methode kan in veel gevallen ook erg prettig zijn om gebruik van te maken. Dit komt omdat dit een effectieve manier is voor een haartransplantatie.

Het voordeel aan de FUE methode is dat je een minder lange hersteltijd hebt. Bij andere methodes heb je vaak een langere tijd voor het herstel. Dat kan erg vervelend zijn. Hierom zijn er veel mensen die liever voor de FUE methode gaan. Echter zijn er ook een aantal nadelen.

Als eerste heb je het nadeel dat je bij de FUE methode wel je hoofd moet scheren. Dit is echter wel een effectieve haarimplantatie Turkije. Hierom zijn er ook veel mensen die voor de FUE methode gaan. In verhouding is de FUE methode vaak ook een redelijk goedkope optie om voor te gaan. Veel mensen kiezen er dan ook voor om gebruik te maken van de FUE methode in plaats van de DHI methode. Echter zijn beide een goede keuze en maakt het niet veel uit!